PLANNING 2022/2023

Wij hopen in 2024 weer enkele prachtige nestjes te hebben in Black Silver Tabby & Black Silver Tabby Bicolour uit de volgende combintaties:


Dominique x Lewis

Disney x Lewis

Jasmine x ??Ons kittenbeleid

Onze kittens worden grootgebracht met de beste zorg en liefde. Wij vinden het erg belangrijk dat de kittens die verhuizen daarom terecht komen bij het allerbeste personeel.

Voor het plaatsen van onze kittens werken wij niet met een wachtlijst. Op het moment dat wij kittens hebben zullen wij dit plaatsen op onze Instagram en Facebookpagina. Op onze website onder het kopje "kittens" kun je zien wanneer ons laatste nestje geboren is. 

De eerste weken zijn er nog geen kittens beschikbaar, wij gaan eerst kijken of we zelf evt een kitten willen houden of dat er evt kittens bij zitten die naar een andere fokker mogen verhuizen.

Pas daarna zullen de andere kittens beschikbaar komen. Die gene die mij in die eerste weken hebben laten weten dat zij graag in aanmerking komen voor een kitten zullen dan te horen krijgen of zij met ons en de kittens mogen komen kennismaken.

Vanaf 14 weken en met een minimum gewicht van 1200 gram mogen de kittens verhuizen. De kittens zullen verhuizen met een Europees paspoort, Mundikat stamboom en een leuk kittenpakket. De kittens die niet naar fokkers gaan worden gecastreerd voordat ze mogen verhuizen. 

De kittens zijn dan 2x ingeënt, gechipt, meerdere malen ontwormd en vrij van parasieten. Ze zijn volledig nagekeken door onze dierenarts en gezond verklaard. 

Wij vinden het belangrijk dat onze kittens in hun nieuwe huis een maatje krijgen. Ze verhuizen alleen naar een nieuw huis waar al een kat aanwezig is of op korte termijn zal komen. Dit hoeft uiteraard geen raskat te zijn. 2 kittens uit hetzelfde nest is natuurlijk nog leuker!

In het nieuwe huis mag het kitten niet vrij buiten lopen. Een afgeschermde tuin/balkon of een kattenren heeft zeker onze voorkeur.

Onze kittens groeien op in de woonkamer zodat ze kunnen wennen aan alle dagelijkse geluiden. Ze groeien daar op tussen onze andere katten en 2 honden.

In de tijd dat de kittens bij ons wonen plaatsen we regelmatig foto's en video's op verschillende kanalen online. Wij zijn te volgen via Facebook: catterypurrpies, Instagram: cattery_purrpies en op Tiktok: catterypurrpies.

Ben je op zoek naar een kitten om mee te fokken, dan horen wij dit graag op tijd. Zodat we daar rekening mee kunnen houden. Wij hebben ook bepaalde voorwaarden waar iemand aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een kitten om mee te fokken uit onze Cattery.

Uiteraard vinden wij het erg leuk om na het verhuizen van onze kittens nog regelmatig op de hoogte te worden gehouden en leuke foto's/filmpjes te ontvangen! 

Heb je na het lezen van ons kittenbeleid nog vragen? Dan mag je altijd contact met ons opnemen.

 

Deel deze pagina