PLANNING 2024

In Maart 2024 verwachten we maar liefst 2 nestjes! 


Het eerste nestje wordt verwacht rond 4 maart, de ouders van dit nestje zijn Disney x Lewis

Uit deze combinatie verwachten we alleen kittens in de kleur Black Silver Tabby Blotched(korthaar)


Het volgende nestje wordt verwacht rond 30 maart, de ouders van dit nestje zijn Dominique x Lewis(dezelfde ouders als ons G-nestje)

Uit deze combinatie verwachten we kittens in de kleur Black Silver Tabby Blotched en Black Silver Tabby Blotched Bicolour(alleen korthaar)


Eind 2024 hopen we ook nog een nestje te kunnen fokken met JasmineOns kittenbeleid

Onze kittens worden grootgebracht met de beste zorg en liefde. Wij vinden het erg belangrijk dat de kittens die verhuizen daarom terecht komen bij het allerbeste personeel.

Voor het plaatsen van onze kittens werken wij niet met een wachtlijst. Op het moment dat wij kittens hebben zullen wij dit plaatsen op onze Instagram en Facebookpagina. Op onze website onder het kopje "kittens" kun je zien wanneer ons laatste nestje geboren is. 

De eerste weken zijn er nog geen kittens beschikbaar, wij gaan eerst kijken of we zelf evt een kitten willen houden of dat er evt kittens bij zitten die naar een andere fokker mogen verhuizen.

Pas daarna zullen de andere kittens beschikbaar komen. Die gene die mij in die eerste weken hebben laten weten dat zij graag in aanmerking komen voor een kitten zullen dan te horen krijgen of zij met ons en de kittens mogen komen kennismaken. Na de eerste enting(9 weken) gaan we beginnen met het kennismaken. Het kan dus zo zijn dat er later ook nog kittens beschikbaar komen.

Vanaf 14 weken en met een minimum gewicht van 1200 gram mogen de kittens verhuizen. De kittens zullen verhuizen met een Europees paspoort, Mundikat stamboom en een leuk kittenpakket. De kittens die niet naar fokkers gaan worden gecastreerd voordat ze mogen verhuizen. 

De kittens zijn dan 2x ingeënt, gechipt, meerdere malen ontwormd en vrij van parasieten. Ze zijn volledig nagekeken door onze dierenarts en gezond verklaard. 

Wij vinden het belangrijk dat onze kittens in hun nieuwe huis een maatje krijgen. Ze verhuizen alleen naar een nieuw huis waar al een kat aanwezig is of op korte termijn zal komen. Dit hoeft uiteraard geen raskat te zijn. 2 kittens uit hetzelfde nest is natuurlijk nog leuker!

Bij hoge uitzondering kan het voorkomen dat wij een jonge herplaatser hebben, in de meeste gevallen zal het onze voorkeur hebben deze met een van onze kittens samen te plaatsen. Wanneer dit voor jou een passende combinatie zou kunnen zijn, neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

In het nieuwe huis mag het kitten niet vrij buiten lopen. Een afgeschermde tuin/balkon of een kattenren heeft zeker onze voorkeur.

Onze kittens groeien op in de woonkamer zodat ze kunnen wennen aan alle dagelijkse geluiden. Ze groeien daar op tussen onze andere katten en 2 honden.

In de tijd dat de kittens bij ons wonen plaatsen we regelmatig foto's en video's op verschillende kanalen online. Wij zijn te volgen via Facebook: catterypurrpies, Instagram: catterypurrpies en op Tiktok: catterypurrpies.

Ben je op zoek naar een kitten om mee te fokken, dan horen wij dit graag op tijd. Zodat we daar rekening mee kunnen houden. Wij hebben ook bepaalde voorwaarden waar iemand aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een kitten om mee te fokken uit onze Cattery.

Uiteraard vinden wij het erg leuk om na het verhuizen van onze kittens nog regelmatig op de hoogte te worden gehouden en leuke foto's/filmpjes te ontvangen! 

Heb je na het lezen van ons kittenbeleid nog vragen? Dan mag je altijd contact met ons opnemen.

 

Deel deze pagina